Over Designstijl

Strategie, creatie & realisatie. Fullservicebureau met meerwaarde.

We zien jouw merk als een persoonlijkheid

Designstijl kent de route naar een sterk merk

Samen bouwen aan succes

Je wilt uniek en zichtbaar zijn! Je wilt dat jouw boodschap gezien, gehoord en vooral begrepen wordt. Je wilt met jouw eigen klankkleur en vorm uitstralen wie en wat je bent. Zowel offline als online. Want… je wilt je doelen behalen.

Dat willen wij ook. Samen met jou en voor jou. Wij zijn goed in verrassen, inspireren en motiveren. En we zetten jouw merk heel graag in de etalage.

Onze kernwaarden

Waar we voor staan

Ervaren en betrokken

Met ruim 28 jaar ervaring het vak is Designstijl een zwaargewicht. We kennen de route naar een sterk merk. Gedurende het hele ontwikkelproces staan we altijd naast onze opdrachtgever om samen te komen tot een verbluffend resultaat.

Open en transparant

We hebben een open karakter en communiceren helder. We zijn toegankelijk, puur en oprecht.

Specialist

We zijn goed in visuele communicatie. Dat krijgen we vaak teruggekoppeld van onze klanten. Je kunt ons vertrouwen in het maken van de juiste keuzes. We weten wat wel en niet gaat werken en waar de focus moet liggen. Dat bespaart de klant tijd en geld.

Gedreven

We werken altijd met veel enthousiasme en gedrevenheid aan opdrachten. We verdiepen ons in het vraagstuk en leggen de lat hoog. Onze kwaliteit zie je in alles terug. Dat eisen we ook van onze samenwerkingspartners

Persoonlijk

We houden van persoonlijk contact. Bij Designstijl heb je één aanspreekpunt. We ontmoeten klanten het liefst face to face. Met verschillende opdrachtgevers hebben we een  jarenlange relatie. Daar zijn we trots op.

Flexibel

Designstijl is een klein bureau met een groot netwerk. Dat maakt ons bijzonder flexibel.

Door onze kleine omvang en grote netwerk zijn we flexibel in onze dienstverlening. We hebben pure aandacht voor kleine opdrachten maar schalen even gemakkelijk op naar groot, groter, grootst. We werken altijd doelgericht en uiterst vakkundig.

Opdrachtgevers

Team

Inge Rietsema

Eigenaar en Senior Designer

Senior Designer, visuele communicatie specialist. Eigenaar en oprichter van Designstijl.

0512-363924 / 06 22848945
Vacature informatie >

Grafisch Vormgever

In verband met groei zijn we op korte termijn op zoek naar een: Grafisch Vormgever / DTP'er

0512-363924 / 06 22848945
Sytske Snelter

DTP'er / Content Marketeer

Desktop Publisher en Content Marketeer social media

0512-363924