Alle middelen voor jouw merk

We ontwikkelen en leveren op elkaar afgestemde huisstijluitingen. Voor een complete communicatie van jouw merk of een losse merkuiting in b.v. drukwerk, signing, content voor social media, ontwerp en realisatie van websites.

PRODUCTEN VANUIT JOUW BEDRIJFS DNA

Gedrukte media

Onder de verzamelnaam ‘drukwerk’ is heel veel mogelijke en is ’the sky the limit’. Met het geweld van internet wordt een bijzonder boekje of andere gedrukte uitgave weer een bezienswaardighied wat zorgt voor onderscheid in de markt. Denk daarbij bv aan de realisatie van huisstijl, brochures met diverse bindtechnieken boeken, portfolio’s, flyers (incl. verspreiding op maat), unieke cadeaubonnen of visitekaartjes die opvallen van eigenheid. Tel daarbij alle mogelijkheden van drukwerk veredeling op en je hebt een uniek exemplaar in handen wat jouw DNA uitstraalt. 

Bijzondere wensen of sterk in eenvoud? Alles kan! Vraag naar de mogelijkheden.

SOCIAL MEDIA ABONNEMENT

Copywriting, beeldcreatie > social content management

Voor een social identity die aansluit bij je bedrijf en aandacht op de social platforms vanuit een plan. Jij de focus op je bedrijfsvoering, wij de focus op jouw zichtbaarheid en social identity.

We laten je volgers ervaren dat je hun begrijpt
We schrijven social media berichten waarmee we je doelgroep aanspreken, communiceren wie je bent en waar je voor staat. We verbeelden jouw boodschap naar social content met een verhaal. In beeld en in video. Zo val je op in de markt en realiseren we een merkverbinding met je klant. Keuzes maken we vanuit jouw DNA en specifieke kennis, we beheersen de social indentity wat jou en jouw organisatie bijzonder maakt.

SIGNING VOOR ZICHTBAARHEID OP ELKE LOCATIE EN ONDERWEG

Auto- of gevelbelettering en bewegwijzering

Van wagenpark belettering tot gevelsigning of baniervlaggen
Herkenbaar onderweg met subtiel of onderscheidend vormgegeven bedrijfswagens in (huis)stijl of een logo herkenning aan de gevel en/of bij de entree. Je bent niet te missen en communiceert middels outdoor- en indoorsigning op een manier die aansluit bij je huisstijl en je merk kracht bijzet.

Uiteenlopende ontwikkeling van merkcommunicatie in b.v. verlichte gevelsigning voor optimale zichtbaarheid de klok rond, wapperende huisstijlvlaggen die gezien moeten worden, dranghekdoeken of peesframes met doek. Deze uitingen zijn altijd afgestemd op merk, wensen en mogelijkheden op locatie.

MAATWERK COMMUNICATIE MIDDELEN

Creatie en (merk)vertaling

Passend voor elk bedrijf en voor elke branche verschillend
Jouw merkuitingen laten jouw merk leven. Middelen waarin jouw DNA tot uiting komt en doeltreffend is. Vaak is dat vooral niet standaard en dus maatwerk. Des te groter het onderscheidend vermogen! Klein en subtiel met veel emotie of groot met veel impact.

Laptop computer, desk top computer, tablet, and mobile phone
ONLINE ZICHTBAARHEID

Website ontwerp, technische realisatie en cms beheer

Resultaat
Met de door ons ontworpen en gerealiseerde visuele communicatie is er altijd cohesie tussen de diverse merkmiddelen en afgestemd op jouw huisstijl en wensen. Zo is jouw merk goed en herkenbaar in beeld.

Digitale media is daarin niet meer weg te denken en een sterk middel om doelgroepen te bereiken en je boodschap te communiceren.  Voor webhops en veel bedrijven zelfs een primair onderdeel met bijvoorbeeld een wervend of sterk commercieel karakter.

We ontwikkelen responsive websites met alle benodigde functionaliteiten. Zodat je op alle devices optimaal in beeld bent. Met een prettig werkbaar en overzichtelijk cms beheer wat je zelf kan onderhouden met natuurlijk ondersteuning waar gewenst.

Lees meer over ons en ons werk in Designstijl Magazine